Forsendelse og levering

Betaling

Kristian Juul ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK.

Forsendelse og levering

Dine varer sendes med Postnord.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser er gratis ved køb for over 500 kr. Dine varer vil blive leveret i en Postnord-pakkeboks eller på den leveringsadresse, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, så tag kontakt pr. mail til kontakt@kristianjuul.dk eller direkte til Postnords kundeservice.

Der leveres varer mandag-lørdag. Dine vare vil blive afsendt inden for 3-5 hverdage efter bestillingen. Leveringstiden efter afsendelse er 1-2 hverdage.

Priser

Hos Kristian Juul Aps tager vi forbehold for eventuelle fejl i angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Bytte og retur

Du har 30 dages bytte- og returret fra den dag, du modtager dine varer. Hvis du ønsker at returnere en vare og få pengene retur eller bytte varen til en anden, skal du informere om det på kontakt@kristianjuul.dk. Du kan ikke returnere varen ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig besked per mail. Varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg kan ikke returneres, med mindre der er indgået særlig aftale om netop den vare.

For at fremskynde returneringen bør du i mailen oplyse om dit ordrenummer samt det navn, din ordre står i.

Bagefter skal du sende varen forsvarligt retur til:

Kristian Juul ApS

Strengevej 8E

6760 Ribe

Du betaler selv for porto.

Når varen er modtaget, bliver dine penge refunderet. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Det kan tage 5-10 dage, før du kan se pengene på din konto. Hvis du endnu ikke har modtaget pengene efter 10 dage, efter du har fået besked om refunderingen, bør du kontakte os.

Hvis du ønsker en anden vare, bestiller du bare fra webshoppen på ny.

Reklamation

Skulle du mod forventning opdage fejl eller mangler, som ikke er forårsagede af slid, så kontakt os endelig. Så finder vi ud af, om produktet skal repareres, byttes til en ny vare eller returneres med refusion. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader forårsaget ved forkert håndtering af produktet.

I tilfælde af returnering ved reklamation sender du mail til kontakt@kristianjuul.dk og markerer i mailen, at det drejer sig om en reklamation. For at fremskynde returneringen bør du i mailen oplyse om dit ordrenummer samt det navn, din ordre står i.

Ved reklamation betaler Kristian Juul ApS for retur-portoen.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Cookie- og persondatapolitik

 
Når du besøger denne hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor det skulle være relevant, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Kristian Juul ApS. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, hvilket er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies i din browser.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, eller at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbreve, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondata-forordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Behandlingsgrundlag og formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores produkter, services og indholdet på hjemmesiden

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra Kristian Juul ApS, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan for eksempel bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv indtaster informationerne, indsamler og behandler vi yderligere oplysninger. Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne besvare beskeder eller levere det produkt, du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. I forbindelse med køb indsamler og behandler vi navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer, betalingsoplysninger og IP-adresse.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. For eksempel for at sørge for, at du kan vende tilbage til de produkter, du har lagt i kurven eller se din ordrehistorik.

Videregivelse af oplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores domæne hos One.com og betalingssystem gennem Stripe, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere, og de behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Databehandlerne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere og må ikke anvende dem til egne formål.

Dine rettigheder, indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til mail: kontakt@kristianjuul.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte mailadresse.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.kristianjuul.dk er Kristian Juul ApS, og hjemmesiden ejes og publiceres af:

Kristian Juul ApS

Strengevej 8E

6760 Ribe

Telefon: +45 42 32 30 39

E-mail: kontakt@kristianjuul.dk